Inloggen Home Contact Disclaimer
Welkom
  Skip Navigation Links > Home

Welkom op StageLink.

StageLink is de digitale marktplaats waarbij de interactie tussen de student en de stageschool, -bedrijf of -instelling centraal staat.

Stagescholen, -bedrijven of -instellingen
Elke stageschool, bedrijf of instelling heeft minimaal één account gekregen om in te loggen in StageLink. Via dit account kunnen de gegevens van uw school, bedrijf of instelling geraadpleegd en gewijzigd worden. De stages die u beschikbaar heeft, kunt u via StageLink aanmelden. Naderhand kunt u in Stagelink zien welke studenten er op uw aanbod hebben gereageerd of door de school zijn geplaatst. De gegevens die u over uw bedrijf of uw contactpersonen in StageLink invult, zullen aan geïnteresseerde studenten ter beschikking worden gesteld.

Student
Als student kun je in StageLink op zoek gaan naar een stageplaats en daarop reageren. Wanneer je reageert op een stageplaats zal je naam en HRO-emailadres verstrekt worden aan het stagebiedende bedrijf. Sommige studenten worden door de Hogeschool Rotterdam aan een stageplaats gekoppeld. Wanneer je tot deze groep behoort, kun je in StageLink zien welke dat is.


U bent op dit moment nog niet ingelogd.


Wat wilt u doen?
Inloggen


Indien u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met het desbetreffende stagebureau van de Hogeschool Rotterdam. Klik HIER voor een overzicht van contactgegevens.